Poppenmaker, vuurdanser, theatercoach, redacteur/corrector, schrijver, model, brainstormer, vertaler, beelddenker, illustrator, moeder, straatjutter en docent NT2; Anouk Hubatka is out of the box geboren en voor geen gat te vangen.

Na haar studie Nederlandse taal en letteren aan de UVA deed Anouk alles om maar niet op kantoor te hoeven werken: ‘ik doe wat andere mensen niet durven, omdat ik niet durf wat andere mensen doen.’ Zo danste ze op tafels in restaurants, schreef ze zogenaamde lezersbrieven voor tijdschriften, vertaalde ze stripboeken en trad ze op met vuur.

Op het moment schrijft Anouk stoute en andere sneue verhalen, maakt ze stop-motion filmpjes, werkt ze als coach met (geestelijk) gehandicapten en corrigeert ze af en toe teksten. Rond Allerzielen is Anouk te vinden op begraafplaatsen, waar haar popje Soete met mensen praat over hun dierbaren.

Voor animatie, objecttheater of persoonlijke doeleinden een pop op maat laten maken? Samen een pop cq. alterego maken bijwijze van kunst in de zorg? 

Met uw CV een onvergetelijke indruk maken? Mensen raken met uw woorden? Uw tekst laten nakijken? Vragen over stijl, opbouw, spelling? Een vuuract op uw feest?

 Een kort verhaal?

 Iets anders?

 Stuur gerust een berichtje. Lang leve de plannetjes.

anoukhubatka@hotmail.com

Advertisements